Şuan 2017 Ülkenin Durumu Kısa Değerlendirme

A
B
Yeni Konu
  • Yazar
    Yazılar
  • Belki yıllar sonra siz bu yaziyi okurken ben çoktan yaşlanmış bir adam olacağım.Öncelikle şuan dolar 4 tl civarlarinda çeşitli terör örgütleri polisi askeri hedef alarak bombalar patlatiyor.Bir parti var vekillerini önde arkada polise taş atan 14 yaşinda çocuklar ülkemizdeki 14 yaşındaki çocuklari o batakliktan alamiyoruz bu çocuklara gidip türklük vatan millet sevgisi verilmelidir.Doğruyu güzeli anlatmali onlari bilinçlendirecek hareketlerde bulunulmalidir.Aksu taktirde bu çocuklar 10 yasinda iradesiz bir sekilde vatan dusmani olarak yetistiriliyor.Zaman daraliyor diye düşünüyorum benim ülkem ve milletime verilecek tek canım vardir.Gerekirse her daim borcumu ödeyip Hakka kavuşmaya hazirim.Yıllar sonra bunu okuyan bir kardeşimiz umarim Vatan hala ayakta derse bana yeter. Allaha emanet olun.Tanrı Türkü Korusun.

Okuduğum okulda Yüce Atatürk’e hakaret eden, bayrağımıza hakaret eden ve İstiklal Marşımıza hakaret eden birini ilk olarak gereğinin yapılması için okul yönetimine şikayet ettim. Ardından gereği yapılmıyor diye Milli Eğitim Bakanlığına şikayet ettim ve son olarak Emniyet Müdürlüğüne şikayet ettim. Hiçbiri ilgilenmedi bile. Sanırım bu ülkemizin durumunu tarif etmeye yeter.

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.