Ziya Gökalp

Anasayfa Sözlük Edebiyat-Kitap Ziya Gökalp

3 yazı görüntüleniyor - 6 ile 8 arası (toplam 8)
  • Yazar
    Yazılar
    aycan
    Katılımcı

Sevgili koncuy bir kişi hakkında bilgi verilirken eylemler bu şekilde kullanılmaz ve cümleler bu şekilde kurulmaz. Kullanılırsa şayet sanki sen bu olaylara bizzat şahit olmuşsun gibi bir durum ortaya çıkar. Heyecanlı bir gençsin belli ki şöyle aşağıda gösterdiğim gibi yazsa idin yanlış anlaşılmalar fazla olmazdı. Sadece tavsiyedir, kötü bir niyet yok, Türk Dili ve Edebiyatı alanında eğitim görmüş ve bu alanda yıllardır dirsek çürüten biri olarak söylüyorum bunu sana sadece. Esenkal.

“Ziya Gökalp’in bir gün kafasına bir kurşun sıkarak intihara baş vurduğu ancak kurşun kafasının içinde kaldığı için ölmediği hatta bu kurşunun onun hayatında hayırlı ve şifa verici bir tesir bile  yaptığı ve Ziya Gökalp’in hayata yeniden sarıldığı söylenmekte, bu ne kadar doğrudur? Düşüncelerinizi bekliyorum.”

koncuy
    Katılımcı

sağlam bi kaynaktan alındığı için yazıyı oldugu gibi yazdım. önerınız için tesekkürler

doruk
    Katılımcı

Yok anda bende Türk olduğunu biliyorum…. Demek istediğim;birilerinin dediği gibi kürt olsaydı bu onun Türklüğün babalarından olduğunu değiştirirmi?

3 yazı görüntüleniyor - 6 ile 8 arası (toplam 8)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.