Sözlüğün Eksikleri

Anasayfa Sözlük Fikir-Tespit Sözlüğün Eksikleri

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
    poyrazturq
    Katılımcı

Sözlük ve onu ihtivâ eden her şey pek âlâ çok güzel. Ancak bana göre sözlüğün en büyük eksiği, üyeler ile doğrudan bir mesajlaşma özelliğinin olmamasıdır. Mesajlaşma özelliği, üyelerin birbirlerine daha kolay bir şekilde erişebilmelerine ve samîmiyetlerinin artmasına vesîle olacaktır. Bu da öyle sanıyorum ki, sözlüğün etkinliğinde olumlu rol oynayacak, netîcede sözlük arkadaşlıkları hâsıl olacak ve sırf bu sebeple dahi sözlük kullananlar olacaktır. İmkânı vâr ise, sözlüğe üyeler arası özel konuşmayı sağlayacak bir “mesajlaşma” özelliği eklenmelidir. Saygılar dilerim.

uluyamtar
    Katılımcı

Geç keşfettiğim güzel ortam.Kötü yanı ise miladını doldurmuş olması.Tek aktif üye benim sanırım 🙂

bayarmc
    Katılımcı

az sayıda insana ulaşmış olması,
    bu sebeple yeni, güncel başlıkların açılmamış olması,
    yine aynı sebeple yeni yaratıcı fikirlerin ortaya çıkmaması.

sayımızı arttırmalıyız!

talat
    Katılımcı

Konu başlığını açan arkadaşa katılmakla beraber,tasarımın değişmesini,herkesin arkadaşına önermesi kullanıcı sayısını arttırması,mevcut yazarlarında konu açmaları,konulara bakıp geçmeyip yorum yapmaları,beğenilen,ilgi çeken,öğretici bulunan başlıkların sosyal medyada paylaşılmasıylada birşeyler değişebilir.

hilalkatun
    Katılımcı

Sosyal platformlarda aktif olmanın yolu sözlüklerden geçiyor. Ben de bugün keşfettim, birkaç başlık dolaştım. Evet site biraz kasıyor. Mesaj özelliğinin olması iyi olur, bölge bölge toplanıp, haberleşilip toplantılar yapılabilir. Aktiflikte sıkıntılar var ancak çok eski bir oluşum olmamasına veriyorum. Ki zaten çokluğa karşıyım. Bizler aktifliğimizi yitirmezsek daha fazla kitleye ulaşabiliriz. Sözlük kağanı da gereken eksikleri giderirse sağlam ve dik duruşlu bir ortam oluşturmamız muhtemeldir.

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.