- Bu konu 7 yanıt içerir, 7 izleyen vardır ve en son 9 yıl önce tarafından güncellenmiştir.
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Anasayfa › Sözlük › Edebiyat-Kitap › Ötüken Dergisi
‘@asoca Kardeşim, Atsız Beğ’in hangi vasiyetin de bahsediyor bundan? Bize de açıklarsan seviniriz.
Böyle değerli bir derginin çıkmasında canını sıkan ne oldu?
Ötüken Dergisi’nin çıkarılması konusunda bazı kesimlerden rahatsızlık duyduklarına dair duyumlar alıyorum, gerçekten merak ediyorum, niçin rahatsızlık veriyor? Atsız Ata’nın herhangi bir vasiyetinin olmaması mıdır buna sebep olan? Ötüken Dergisi’nden çok şey öğrendim. Bana kalırsa yolbaşçımız böyle bir şeyden katiyen rahatsız olmazdı.
Arkadaşlar boş konularda vakit harcamayın genç atsızlar teşkilatının tekrardan çıkartmaya başladığı çesitli maddi zorluklara rahmen manevi desteklerle süre gelen ve devam eden bir dergiden bahsediyoruz tatava yapmaya gerek yoktur şuandaki tek gerçek sapıtmayan ve kar amacı gütmeyen tek teşkilat genç atsızlardır. aksini iddea iden mhp den çıkma sonrada koltuk sevdası için genç atsızları terkedip thp yi kuran hasan kocabeyin teşkilatında çay sigara yapabilir bizim için gayet makbul bir seçimdir bize dürüst dolu dava arkadaşları lazımdır arkadan kadınca vuran kominist ruhlu Türkçü görünümlü insanları istemiyoruz.