Osman Pamukoğlu

Anasayfa Sözlük Biyografi Osman Pamukoğlu

4 yazı görüntüleniyor - 6 ile 9 arası (toplam 9)
  • Yazar
    Yazılar
    Turk_Elleri
    Katılımcı

CHP’ye seçimlerde birleşme teklif etmiştir.
    CHP’nin Yalova’yı alması için kendi adayını çekmiştir.
    Halk TV’de kendisine ”Tibet’te yaşayan Uygur Türkleri” cümlesi ile başlayan bir soruya ”Uygurlar Tibet’te değil, Sincan Özerk Bölgesi’nde” diyemeyen biridir.

İyi bir komutandı, kötü bir siyasetçi.
    Sanıldığının aksine de Türkçü falan değil.

bayarmc
    Katılımcı

Adam gibi adam, gerçek bir vatansever.
    Kesinlikle meclise girmeli.
    ihtiyacı olan oy miktarı en az 110000.
    Inşallah yeterli oyu alıp meclise girebilir.
    Ülkenin ona çok ihtiyacı var.

doruk
    Katılımcı

1- Evet chp ye teklif etti ama bunu kendi isteğiyle değil parti tabanından gelen istek üzerine hem chp ye hem de mhp ye ittifak teklif etti, 30 ekime kadar süre verdi cevap gelmedi, bunun ardından ” ben sırtımdaki yükü attım”dedi konu kapandı

2-Yalova’da adayı çekti çünkü chp ilk seçimde 6 oy farkla kazanmıştı akpye karşı, daha sonra Yalova’da tekrar edilen seçimde adayını çekti akpnin kazanmasındansa chp kazansın diyerekten, daha sonra bir programda” muharrem inceyi aradım sandıklar için adam lazımmı diye sordum, ince yok efendim gerek yok dedi. Niye? Osman Paşa gelirse hdpliler bize oy vermez diye” durumu anlatıp, CHP’nin yaptığı ibneliği açıklamıştır. ..

3- Halk TV deki o olayı bilemicem…

4- 3 Mayıs günü arkadaşlarım Izmitte Hepar ın yürüyüşüne gittiler, Hepar izmit teşkilatı ne yaptı izmit için; kimiz getirtip herkese dağıttı, kalpak verdi, izmit hdp binasının önünde istiklal marşı söyledi, parti binasının içinde imkan verdiğince 16 Türk Devletinin bayrağını topladı vs… Bunları Osman Paşa bilmiyormu?

isbaralp
    Katılımcı

Siyasi olarak pek düşünemiyorum ne de olsa dansözlük sanatı, bizim delikanlı pek beceremz bunu.

4 yazı görüntüleniyor - 6 ile 9 arası (toplam 9)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.