- Bu konu 8 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 8 yıl 5 ay önce tarafından güncellenmiştir.
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Anasayfa › Sözlük › Edebiyat-Kitap › Bitig Topluluğu
Esenlikler.
Başlıktan beni hatırlayanlar olacaktır diye umuyorum. Bir kaç aydır resmen hasret kaldım bu sözlüğe. Birbirimizi hiç tanımıyoruz fakat ülküde bir olunca nasıl da güzel bir ortam oluşturabiliyoruz. Sözlük yönetimine bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyorum.
Ve yeniden Bitig Topluluğu’na devam edelim. Bakıyorum yokluğumda hiç çalışmamış destekçiler ? bilmeyenler için anlatarak yeniden başlayalım bitiglerimizi(kitap) okumaya.
Her ay kitaplar belirleyip kararlaştırdığımız sürede okuyoruz sonrasında burada okuduğumuz kitaplar hakkında konuşuyoruz.
Tabi ilk başlarda kitapları bekirlemekte epey zorlandık herkes farklı şeyler okumak istiyor. Bu konuda bir önerim olacak sözlükte kitap öneri listesi yapılmış daha önceleri. Onların arasından 10-15 tane kitap seçelim sırayla okuyalım.
Umarım bu sefer katılım çok olur ?
Gününüz Kut dolsun!
Aslında bu dediğin güzel birşey ama olması çok zor burada herkesin bir hayatı var,kimisi erkenden kitabı okuyabilir belki de kimisi alacak kitap parasını bile zor denkleştiriyor bence en iyisi bir konu hakkında konu açıp kendi görüşünü beyan ederek konu hakkında fikir sahibi olana fikirlerini sormaktır.
Kutlu günler.
Esenlikler.
Ülkemizde kitap okuyan insan sayısı yeterli değil üstelik bunların büyük bir kısmının popüler gençlik romanları okuduğunu düşününce nitelikli eserler okuyanların ne kadar az olduğu anlaşılıyor. Bu yüzden bitig topluluğu uygulanması gereken bir fikir. Kitap okumayı seven birisi olarak kulübü destekliyorum.
İsleri hızlandırıp katılımın ve kitabın (veya kitapların) belirlenmesi ardından haziranın kalan günlerinde bir iki kitap bitirilmesi düsüncesindeyim.
Kesinlikle katılıyorum hemen başlamalıyız. Ilk kitap için öneriniz var mi ?
Herkesin aynı baskıyı bulması zor olacaktır. Ama biz yinede okuyalım. Bir kaç gün daha bekleyip bu kitaba başlayalım belki katılan olur ?