Atsız 2017 Yılında Yaşıyor Olsa CHP’yi Desteklerdi

Anasayfa Sözlük Siyaset Atsız 2017 Yılında Yaşıyor Olsa CHP’yi Desteklerdi

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
    Ruhadam
    Katılımcı

Ülkenin geldiği durum ve islamcıların etkinliği kırmak adına yapardı bunu. Zira islamcılık bir programdan öte Türk’lerin mevcut konumunu tehdit eder hale gelmiştir.  Türkler 2.sınıftan öte 3., 4. sınıf muamelesi görmektedir. Yönetimde hiçbir söz hakkı ve etkisi bulunmamaktadır. Ve evet, 44’te kendisini tabutluklara atan partiyi destekler, bu gidişata bir dur demek isterdi.

sakiralp
    Katılımcı

Bu gün Türklüğün geri planda kalmasının sebebi onu tam manasıyla gerektiği gibi savunacak etkin insanların bulunmamasından ötürü. Atsız bu gün yaşasaydı hiç bir parti desteklemezdi en büyük tokatıda chp ye atardı. akp ye olan öfke chp yi sivriltmemelidir.

Türkmenoğlu
    Anahtar yönetici

Bizim orada “imama kızıpta oruç bozulmaz.” derler. Söz bu ya, Atsız’ın siyasetten pek haz etmediği herkesçe bilinen bir gerçektir ve parlementer sistemin de taraftarı olmadığı “Otorite” adlı makalesinde açıkça bellidir. Ve yaşadığı zaman dilimi içerisinde yürüttüğü mücadele şekliye ilgili şu satırları kaleme almıştır: “Benim kararım kesin: Artık kendi kabuğuma çekiliyorum. Türkçülüğü kendi kendime yapacağım. Benim Türkçülüğüm yarın için Türkçülüktür. Şimdi yarından daha sonrası için Türkçülük yapacağım. Evvelce de söylediğim gibi artık benim için kendi fikirlerimden aziz hiçbir fikir yoktur. Yalnız kendi fikirlerimle müdafaamı yapacağım. Bağdaşmak, uzlaşmak, anlaşmak, uyuşmak artık bitti.”

atcak
    Katılımcı

Desteklermiydi bilmem ama Bahçeliye iki çift lafı olacağı kesin.

iskurt
    Katılımcı

ben, yabancı kaynaklı hiçbir fikri benimsemeğe tenezzül etmeyecek kadar milli şuur ve gurura malik bir Türk‘üm. Siyasi, içtimai mezhebim Türkçülük‘dür.

Sözlerini söyleyen ve aynı zamanda

Bizim Türkçü gençlerin hep Mhp’li oluşu iyi bir şey değil. İleride hepsi hayal kırıklığına uğrar ve çok şey kaybeder.

Sözleri ile adeta bugünün durumunu söylemiştir Atsız Beğ.

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 6)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.