7 Haziran 2015 seçimlerinde oylar kime verilmeli? MHP mi?

Anasayfa Sözlük Siyaset 7 Haziran 2015 seçimlerinde oylar kime verilmeli? MHP mi?

5 yazı görüntüleniyor - 11 ile 15 arası (toplam 22)
  • Yazar
    Yazılar
    alperen2071
    Katılımcı

Türkçü aday yoksa oy da yok!

kgnkr
    Katılımcı

türkçülerin çoğu demokrasiden yana değil eee haksız sayılmazlarda bende oy kullanmayanlardanım

oguz
    Katılımcı

En doğru yol MHP gözükmektedir. Bu ülkede en doğru çalışmaları yapabilecek parti olduğunu düşünmekteyim. Belki bütün Türkçülerin istediği şekilde her şeye sahip çıkamamaktadır. Fakat en azından tek sahip çıkan partidir. Barajı geçemeyen her partiye atılan oy akpnindir. Akpnin seçimi kazanması demekse ülkenin bölünmesi Türklük bilincinin gittikçe yitirilmesi demektir.

psikolog
    Katılımcı

ben heparın Türkçülük yaptığını görmedim kendileri de Türkçüyüz-ırkçıyız demiyor hatta k*rtçe anadil olabilir falan demişti benim gördüğüm tek şey mhp nin oylarını bölüyor her ne kadar chp ye daha yakınız desede hep milliyetçilik eksenli gidiyor ama ben oy kullanmayacağım TÜRKÇÜ ADAY YOKSA OY YOK !

bugrahann
    Katılımcı

Hepar’a saygı duyuyorum ama parti olarak girmediler seçime. Yani çok küçük bir kesim hariç kimsenin oy verme şansı yok.

MHP’yi eleştirsek de yapacak bir şey yok. Kime verelim Kılıçdaroğlu’nun partisine mi? Soykırımın 100. yılı diye konuşanları 1. sıradan aday gösteriyor. AKP zaten malum. Beğensek de beğenmesek de şu anda milliyetçi tek parti MHP

5 yazı görüntüleniyor - 11 ile 15 arası (toplam 22)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.