7 Haziran 2015 seçimlerinde oylar kime verilmeli? MHP mi?

Anasayfa Sözlük Siyaset 7 Haziran 2015 seçimlerinde oylar kime verilmeli? MHP mi?

5 yazı görüntüleniyor - 6 ile 10 arası (toplam 22)
  • Yazar
    Yazılar
    dohan
    Katılımcı

“boaydos”  Ben İstanbulda  yaşamıyorum,benim yaşadığım yerde HEPAR adayı yok,olsa ben de verecektim.Bu yüzden bir tek MHP kalıyor geriye.

ayse_pusat
    Katılımcı

Türkçü siyasi parti propagandası peşinde koşmaz. Buraya gelip yorum yapabiliyorsak eğer elbetteki ülke gündeminide yakından takip ediyoruzdur. Bu durumda her kişinin aklında belli düşünceler verdır ve ona göre seçimini yapar. Yoksa buraya gelip şu partiye vermeyin buna verin ne demek! Burada yazılan bir iki cümleye göre mi oy vereceğiz!

dohan
    Katılımcı

Ayse_Pusat biz burada kimseyi yönlendirmeye çalışmıyoruz, sadece düşüncelerini merak ediyoruz,kimse kimseye bir şey yaptırma çabasında değil.

hun33
    Katılımcı

MHP’ye atılan her oy, Türkçülüğe atılan bir kurşundur. MHP, iktidâra gelirse, Türkçülük darbe yer.

boaydos
    Katılımcı

MHP’nin Türkçülüğü dinle karıştırmasına kesinlikle taraftar değilim. HEPAR adayları üç büyük ilde diğer illerde aday yok. Emin olun 1 HEPAR milletvekili, 549 kişiden daha çok savunacak Türklüğü.

5 yazı görüntüleniyor - 6 ile 10 arası (toplam 22)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.