7 Haziran 2015 seçimlerinde oylar kime verilmeli? MHP mi?

Anasayfa Sözlük Siyaset 7 Haziran 2015 seçimlerinde oylar kime verilmeli? MHP mi?

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 22)
  • Yazar
    Yazılar
    dohan
    Katılımcı

Önümüzdeki seçimlerde kime oy vermeliyiz? Ben HEPAR düşünüyordum ancak seçime bağımsız olarak girme kararı alındı.Sizin görüşleriniz nelerdir? Bir Türkçü kime oy vermelidir?

urungu
    Katılımcı

Tartışmasız MHP akp ülkeyi sattı satacak chpnin Atatürk ile uzaktan yakından alakası kalmamış sp-bbp de cemaat dersek yine tek yer MHP kalıyor. Sinan Oğan aday olarak çıkarılmadıktan sonra bi küskünlük oldu herkeste ama yapcak bişey yok.

tengristpenguen
    Katılımcı

Şuan tek alternatif MHP.
    Chp komunistlerin elinde.
    bbp-sp urungunun dediği gibi ümmetçi cemmatci.

Türkmenoğlu
    Anahtar yönetici

Partiden ziyade Millet Vekilliğine adaylığına koyan kimseyi değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Her aday da millete faydalı olacak diye bir kaide de bulunmadığından,  sizin büyük derdinizden anlamayan bir kimseye asla oy vermemenizi ve şuursuz demokrasiyi boykot etmenizi öneririm.

boaydos
    Katılımcı

Oyunuzu HEPAR ‘a vermekten neden vazgeçtiniz ? Son çare MHP falan da değil yani beyler. 13 senedir görüyoruz muhalefeti. HEPAR %10 a ulaşamayacağı tehlikesine karşın bağımsız adaylarla giriyor. Yani parti olarak girip İstanbul 1. bölgede 500.000 oy alsa bile baraj altında kaldığı için giremiyordu. Ama bağımsız katıldığı için 150.000 oy alırsa meclise girebiliyor. Oy sayısı bölgelere göre değişiklik gösteriyor. HEPAR adaylarına oyunuzu verin, baraja takılmıyorlar.

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 22)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.