- Bu konu 16 yanıt içerir, 12 izleyen vardır ve en son 9 yıl 7 ay önce
atasoy193oo tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
9 Mayıs 2015: 12:00 #28864
ulugnoyan
Katılımcı@Türkmenoğlu 3.sınıf diye tabir ettiğim Türkçüler Türkçüyüm diye geçinip gerçekleri bilmeyenlerdir.
İnönü Konusunda aynı fikre sahibiz
Evet Osmanlı Devletinde değişmeler ve bozulmalar olmuştur rüşvet yeniçeri ocağındaki değişmeler vs zaten bu yüzden yıkılmıştır.
Dil konusunda ise hoş karşılamıyoruz zaten fakat bunu kullanıp Osmanlıya sövenlere karşıyız eğer yargılamak istiyorsanız önce sizlerinde böyle devletler kurmanızı bekliyoruz sonra yargılayın.
müslümanlar ki Türkleri katledenler emevilerdir bunlar peygamber ailesine en çok zarar verenlerdir bunların müslümanlığı tartışılır.
Teknoloji konusunda katılmıyorum size eğer tedbiri alınır ve ihmal olmaz ise bir sıkıntı olmayacaktır nükleer santraller konusunda bir sürü mühendis var bunları destekle ki daha iyisini yapsınlar çevreye zararı azaltsınlar.
Müzik ve sanat konusunda ise bakın şuan ülkemizde ki sanatçıyım diye geçinenler sanatçı mı sizce bunların yazdığı şarkılara bakın bi tonla para kaldırıyorlar saçma sapan şarkılardan bunların önüne geçmeliyiz teknolojiyi geliştirmeliyiz yüzlerce Türk acunda sıkıntı çekiyorken sizler nasıl rahat uyuyorsunuz hazırlanmalıyız savaşa kastetmek istediğim buydu.
Şuan ki laikçiler Türklüğe zarar vermektedirler Başbuğumuz Türkçüydü laikliği getiren o zaten ama amacı şimdiki laiklik değildi. Afedersiniz ama g….lığı laiklik olarak görüyorlar şimdikiler
Evet biz de zaten tüm müslümanların birleşmesi gerektiğini savunmuyoruz şuan ki araplar ne kadar müslüman ki? adam dev binalar yapıcağına madem müslümansın fakirleri doyur “yiyiniz içiniz ama israf etmeyiniz” diyor ayet şuan ki uzun adam ne kadar müslüman sence ? Bunları gerçekten müslüman falan diye düşünmeyin lütfen biz burda arapları savunmuyoruz zaten benim burda kastetmek istediğim gerçek müslümanlar Kurana bağlı olan saçma sapan insanların kitaplarını okuyup müslümanlık yapanlar değil
Japonlar konusunda ise çok geldim adamlar turana dahil ediyorlar daha ne olsun9 Mayıs 2015: 12:02 #288669 Mayıs 2015: 12:11 #28868ulugnoyan
Katılımcı@Kagan cahilik mi 🙂 turandan kastımız pantürkizm. Sen Pantürkizm ne biliyormusun ? haha inönüyü seven görmedim diyorsun kemalistim diyorsun sonrada bu kadar çekişki ne diyeyimki sanki kemalistlik padişah sevmeme yine güldürdün sevmesende saygı duyacaksın yoksa elin komu geliyor duvarlara zulüm 1453 te başladı diyor
9 Mayıs 2015: 20:00 #28934kizagan
KatılımcıÇevresindeki şartlar nedeniyle sona yönelmiş onu doğru yol sanmış lakin vaktiyle kanın çektiği yere geçen adamı hangi hakla sorguluyorsun sorgulamayı geç sınıflandırıyorsun sen kaçıncı sınıf Türkçüsün ? Klavyade yazmak yerine kaç tane eyleme destek verdin acı gerçek şu ki %80 sosyal medyadan vuralım kıralım asalım Kadıköyde yürüyüş yapıyoruz sözde 2 bin kişi gelicek sosyal medyada hooopp bir buluşuyoruz 300 kişiyiz.Allahtan gelmiyorsunuz sizin gibi çoluk çocuk götleri topukta kaçıcağından yalnız karizmamızı zedelersiniz ya bide Türkçülüğü sınıflandırıyor lan sen kimsin davan için ne yaptında insanları sınıflandırıyon
9 Mayıs 2015: 20:32 #28944alganhkk
KatılımcıTürkçülüğün sınıfı yok. Ya Türkçü’sündür ya da Türkçü değilsindir. Bu kadar basit.
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.