- Bu konu 16 yanıt içerir, 12 izleyen vardır ve en son 9 yıl 7 ay önce
atasoy193oo tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
9 Mayıs 2015: 11:03 #28846
Tonyukuk
Katılımcıyemişim imla yanlışlarını. noktayı koymuşsun on numara olmuş.
9 Mayıs 2015: 11:21 #28850
TürkmenoğluAnahtar yöneticiTürkçü’nün 3. Sınıfı diye bir tabir olamaz! 3. Sınıf ise zaten Türkçü değildir.
-İnönü’yü kahraman ilan eden Türkçü olamaz. Türklüğe ve Türkçülüğe verdiği zararlar ortadadır.
-Osmanlı baştan sona akkaşık değildir. Türkçü kimse Osmanlı’nın Türk olan taraflarını sevmeli, Türk olmayan tarafına ise Karşı çıkmalıdır.
-Osmanlı hanedanının Türk tarihinin en büyük ailesi olduğu düşüncesine ise katılmıyorum.
-Arapça ve Farsçayı kullanımı ise başkası yapmış diye hoş karşılanacak bir durum da değildir. Demek ki onlar da hata yapmıştır.
– inanç vicdandır. Dileyen dilediğine inanır demişsiniz. Atsız’dan cevap vermek istedim “Soyumuza, devletimize, yurdumuza, mukaddesatımıza, şerefimize fenalık etmiş olan her millette, her dine, her rejime, fikre, topluma, kişiye düşmanız. “Kinimiz dinimizdir!”
-Türk Töresine karşı Türk olamaz ki Türkçü olsun! “Türk’e baş eğdirir, yalnız Töre ile Yasa!”
-Her Türk evladı 3. Sınıf teknoloji olan Nükleere karşı olmalıdır. Doğaya ve Canlılara zarar vermeyecek bir enerji üretim kaynağını kullanmanın yolları aranmalıdır. Bu teknolojide mevcuttur.
-resim, müzik gibi toplumu geliştiren sanatlar desteklenmelidir. Yalnız sadece bunlar üzerine eğilim gösterilmemelidir. Atsız’dan cevap vermek istedim “Bize yalnız dans etmesini, iyi giyinmesini, kur yapmasını ve aşık olmasını bilen gencin lüzumu yoktur. Bize bugün mesleğinde usanmadan çalışacak, yarın hudutta göz kırpmadan ölebilecek genç lazımdır.”
-japonlar Türk değildir. Türk olduğunu iddia eden Türkçüye de rasgelmedim.
-Türkçüler laikliğe karşı değil, Türklüğe zarar eden her düşünceye, kültüre, inanca karşıdırlar. Atsız’dan cevap vermek istedim “İslamiyet ırk ve renk tanımazmış. Komünizm de tanımıyor. Amerikan anayasası da tanımıyor ama gerçekte bu fark daima vardır. İslamiyet’in ırk ve renk tanımadığı çağlar bir daha dönmemek üzere geride kalmıştır. Birinci Cihan Savaşında, İslam kardeşlerimiz Araplar’ın İngiliz’lerle birleşerek Türk ordularını nasıl arkadan vurduklarını unutmadık. Bu Arap ihanetinin başında Peygamber soyundan gelen şerifler bulunuyordu ki bunlardan birinin hatıraları Hayat Tarih Mecmuasında tefrika edilmektedir.”Şimdilik bu kadar yeter sanırım. Esen olsun.
9 Mayıs 2015: 11:27 #28855ulugnoyan
Katılımcı@Kam adlı arkadaş Ne yani akpyi mi savundum şimdi ?yolmuş. Kemalistlik İnonunun gorusleridir inönu ise Türklük düşmanıdır! Kemalistlik ile Türkçülük arasındakı farkı bilmeyecek kadar bilgisiz olma.
@IsbarAlp klavye delikanlısıymış hiç güleceğim yoktu Men Türkmenem Yavuz Türkmenleri öldürmüştür ben Yavuza kin mi besliyorum ? Bunlar iktidar mücadelesidir. Dediğim gibi hep kendi devletlerimizi kendimiz yıktık eğer böyle düşünürsek asla bir olamayiz. Mankurtluk yapmayin onlarda bizim atalarimiz.9 Mayıs 2015: 11:37 #28859kgnkr
Katılımcıbaştan sona cahillik akan yazı sonunda japonlarla ilgili tespitine güldüm sen önce ırk teorisini incele turancılığı ortaya atan alexandırı oku akrabalık nedir neden akrabayız denir onları öğren sonra yorum yap ismet inönüyü seven hiç Türkçü görmedim 2.osmanlı devletini değil osmanlıdaki padişahların bir kısmını sevmemek suçsa kemalistlikse kemalistim osman beyi fatihi ne kadar seviyorsam yavuzdan ve sarı selimden o kadar nefret ediyorum
9 Mayıs 2015: 11:39 #28861bozkurd
KatılımcıÇok beğendim upladımda. Ancak şurda biraz gerçek var son zamanlarda gerek yurt dışında gerekse içerdeki yobazlar bizi arap olarak görüyor. Her yabancı filmde istanbul sanki arap şehri gibi ve bu bana aşırı derecede sinir bozucu geliyor. Kaldıkı son arap kralı öldüğünde yas ilan edildi ama iyi bir türkçü olan Oktay Sinanoğlu(şimdi buraya gelip bazıları onada amerikanın köpeği falan der) vefat etti ama ajanslara yansımadı. Müslüman olmak için arap olmak gerekmiyor.
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.